Novelláskötet

Novelláskötet
2.500 Ft
Egyéb / Könyvek, filmek, folyóiratok
2020-09-14 12:52 |
Borda János - Magánszemély
Magyarország
Kínál
Hirdetésazonosító: 
1600083139
Kategória: 
könyvek
Borda János: VADÁSZOKNAK, HORGÁSZOKNAK ÉS NORMÁLIS EMBEREKNEK VALÓ TÖRTÉNETEK. Klasszikus, keménytáblás kötésben, 269. oldal. Ára 2500 Ft 3 az ajánlott postai levélküldemény díja. AJÁNLÓ GONDOLATOK A KÖNYV HÁTSÓ BORÍTÓJÁRÓL: "A tisztelt Olvasó ebben a könyvben hiába keresi irigylésre méltó fogások katalógusát, és kapitális trófeák sem verik le egymást a falról… Nincsenek feltüntetve a garantált sikerhez vezető GPS-koordináták sem! A gyakran tréfás, olykor megható történetek azokról az érzelmekről szólnak, melyek kimondatlanul is megszületnek minden valamirevaló vadász és horgász lelkében, amint elindulnak a természet beszédes ösvényein, – maguk mögött hagyva a mindennapit, a megszokottat." „Megtanultam megelégedni az eléggel, becsülni a keveset, és új küzdelemre készen mosolyogni a kudarcon. Ajándékká vált szememben maga a lehetőség, így aztán ha zsákmány nélkül is, – de csalódottan sohasem térek haza. A megérintő illatok, hangok, látnivalók és élmények sokasága mellett letisztult, őszinte hálaérzés tölt el, amiért omladozó templomába enged a természet, hogy gondolataimmal egy letűnőfélben lévő világ oltáránál áldozzak.” (Madarász bácsi, meg a többiek) „Az első csillag ragyogásával egy útravaló gondolat vezet az alkonyatban kanyargó ösvényen: – Nem az a lényeg, mi van az iszákjában. Az a fontos, amit az ember üres kézzel is magával vihet… Nohát, Isten áldja!” (Számadás)
+ plusz (3 és 6) , még 5963 30/2 . Továbbá 43 (hozzá kell még tenni) 2911
joannes.borda [at] gmail.com
Facebook szöveg: 

Egyéb / Könyvek, filmek, folyóiratok / Kínál / könyvek / Borda János: VADÁSZOKNAK, HORGÁSZOKNAK ÉS NORMÁLIS EMBEREKNEK VALÓ TÖRTÉNETEK. Klasszikus, keménytáblás kötésben, 269. oldal. Ára 2500 Ft 3 az ajánlott postai levélküldemény díja. AJÁNLÓ GONDOLATOK A KÖNYV HÁTSÓ BORÍTÓJÁRÓL: "A tisztelt Olvasó ebben a könyvben hiába keresi irigylésre méltó fogások katalógusát, és kapitális trófeák sem verik le egymást a falról… Nincsenek feltüntetve a garantált sikerhez vezető GPS-koordináták sem! A gyakran tréfás, olykor megható történetek azokról az érzelmekről szólnak, melyek kimondatlanul is megszületnek minden valamirevaló vadász és horgász lelkében, amint elindulnak a természet beszédes ösvényein, – maguk mögött hagyva a mindennapit, a megszokottat."
„Megtanultam megelégedni az eléggel, becsülni a keveset, és új küzdelemre készen mosolyogni a kudarcon. Ajándékká vált szememben maga a lehetőség, így aztán ha zsákmány nélkül is, – de csalódottan sohasem térek haza. A megérintő illatok, hangok, látnivalók és élmények sokasága mellett letisztult, őszinte hálaérzés tölt el, amiért omladozó templomába enged a természet, hogy gondolataimmal egy letűnőfélben lévő világ oltáránál áldozzak.” (Madarász bácsi, meg a többiek) „Az első csillag ragyogásával egy útravaló gondolat vezet az alkonyatban kanyargó ösvényen: – Nem az a lényeg, mi van az iszákjában. Az a fontos, amit az ember üres kézzel is magával vihet… Nohát, Isten áldja!” (Számadás)
/