automata vadetető

automata vadetető
35.000 Ft
Egyéb / Vadtenyésztés
2018-06-13 22:04 |
Hunterkamera - Üzleti hirdető
Kínál
Hirdetésazonosító: 
1528921582
Kategória: 
itatók, etetők
A Feeder-kit HU-25 egy teljesen új fejlesztésű automata vadetető, leglényegesebb eltérés az elődökhöz képest, hogy 12V-os motorral szerelték, amely jobban bírja az igénybevételt, sokkal erősebb és tartósabb, mint a 6V-os. Ezt a digitálisan vezérelt automata vadetetőt speciálisan nagyvad (vaddisznók, szarvasok) etetésére fejlesztették ki. Az etetési időpontok és időtartamok programozhatóak, működése akkumulátorral vagy napelemmel is történhet. Egy kg takarmányt 15 másodperc alatt szór ki, 8-12 méteres sugárban. A szórási távolság a motor sebességének beállításával (gyors – normál - alacsony) szabályozható. Napi 5 kg takarmány kiszórása esetén az akkumulátor kb. 5-7 hónapot bír. (hőmérséklettől függően). Azoknak ajánlom, akik: - IDŐT (csak 15-20 naponként kell az etetőt feltölteni), - PÉNZT (leginkább üzemanyag költséget, mert az etetőkhöz ritkábban kell kiszállítani a takarmányt, ugyanakkor naponta azonos mennyiség kerül a szóróra, elkerülhető a pazarlás. Egy gyors fejszámolás után kiderül, hogy a teljes készletnek az ára 30-50 elmaradt kimenetel során megtérül!), - FÁRADTSÁGOT (elsősorban munkaerőt, mert nem kell naponta kocsikázni, szórni), akarnak megtakarítani! Ideális olyan helyekre, ahol a szórók – esős/havas időben – nehezen megközelíthetőek, illetőleg ahol a vadállomány megtartása és helyhez kötése érdekében naponta etetnek: - A vad állandóan talál takarmányt a szórón, ezért MINDEN NAP visszatér a szóróra! - Mivel napi egyszeri szórásra 5. kg takarmányt is kitud juttatni, elegendő napi egyszeri működtetés, amellyel kevesebbet zavarjuk a vadállományt, nagyobb vadlétszám esetén pedig akár napi 30.kg is kiszórható az etetővel! - Kevesebb emberi jelenléttel kevésbé zavarjuk meg a vadat! Egyszerűen és könnyen felszerelhető bármilyen hordóra, vödörre vagy tartályra (60-240 L). Megbízható működés, minden időjárási viszony közt! TELJES SZETTBEN IS RENDELHETŐ (szórófej + akkumlátor + 120 literes hordót+ hordótartó acélszerkezet + kézicsörlő)
+ plusz (3 és 6) , még 5963 70/6 . Továbbá 38 (hozzá kell még tenni) 9322
huntervadkamera [at] gmail.com
Facebook szöveg: 

Egyéb / Vadtenyésztés / Kínál / itatók, etetők / A Feeder-kit HU-25 egy teljesen új fejlesztésű automata vadetető, leglényegesebb eltérés az elődökhöz képest, hogy 12V-os motorral szerelték, amely jobban bírja az igénybevételt, sokkal erősebb és tartósabb, mint a 6V-os. Ezt a digitálisan vezérelt automata vadetetőt speciálisan nagyvad (vaddisznók, szarvasok) etetésére fejlesztették ki. Az etetési időpontok és időtartamok programozhatóak, működése akkumulátorral vagy napelemmel is történhet. Egy kg takarmányt 15 másodperc alatt szór ki, 8-12 méteres sugárban. A szórási távolság a motor sebességének beállításával (gyors – normál - alacsony) szabályozható. Napi 5 kg takarmány kiszórása esetén az akkumulátor kb. 5-7 hónapot bír. (hőmérséklettől függően).

Azoknak ajánlom, akik:
- IDŐT (csak 15-20 naponként kell az etetőt feltölteni),
- PÉNZT (leginkább üzemanyag költséget, mert az etetőkhöz ritkábban kell kiszállítani a takarmányt, ugyanakkor naponta azonos mennyiség kerül a szóróra, elkerülhető a pazarlás. Egy gyors fejszámolás után kiderül, hogy a teljes készletnek az ára 30-50 elmaradt kimenetel során megtérül!),
- FÁRADTSÁGOT (elsősorban munkaerőt, mert nem kell naponta kocsikázni, szórni),
akarnak megtakarítani!

Ideális olyan helyekre, ahol a szórók – esős/havas időben – nehezen megközelíthetőek, illetőleg ahol a vadállomány megtartása és helyhez kötése érdekében naponta etetnek:
- A vad állandóan talál takarmányt a szórón, ezért MINDEN NAP visszatér a szóróra!
- Mivel napi egyszeri szórásra 5. kg takarmányt is kitud juttatni, elegendő napi egyszeri működtetés, amellyel kevesebbet zavarjuk a vadállományt, nagyobb vadlétszám esetén pedig akár napi 30.kg is kiszórható az etetővel!
- Kevesebb emberi jelenléttel kevésbé zavarjuk meg a vadat!

Egyszerűen és könnyen felszerelhető bármilyen hordóra, vödörre vagy tartályra (60-240 L).
Megbízható működés, minden időjárási viszony közt!
TELJES SZETTBEN IS RENDELHETŐ (szórófej + akkumlátor + 120 literes hordót+ hordótartó acélszerkezet + kézicsörlő) /