Általános Szerződési Feltételek – Felhasználói Szabályzat

www.vadaszborze.hu weboldal - Általános Szerződési Feltételek – Felhasználói Szabályzat

 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-110469/2016

Az Üzemeltető adatai:

 • Innova Net-Com Kft (a továbbiakban: Üzemeltető)
 • Székhely: 8152 Kőszárhegy Táncsics u 8.
 • Adószám: 13166162-2-07
 • Számlaszám: 11736099-29900150-00000000
 • Bejegyző bíróság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
 • Cégjegyzékszám: 07-09-009966
 • A cég statisztikai számjele: 13166162-6209-113-07
 • Telefonszám:  +36 (22) 999 -355
 • FAX: +36 (22) 999 -550
 • Mobil:+36 (70) 9419-619
 • URL/Web: www.vadaszborze.hu
 • E-mail cím: info [at] vadaszborze.hu

 

I. Általános rendelkezések

Az üzemeltető jelen szabályzatban tájékoztatja a honlap által nyújtott szolgáltatások igénybe vevőit (felhasználókat), hogy az Innova Net-Com Kft. a honlapot megtekintő valamint a honlapon regisztráló felhasználók által önkéntesen megadott személyes adatait bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályoknak és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Az Innova Net-Com Kft. fenntartja a jogot, a honlapon található Általános Szerződési Feltételek valamint az Adatvédelmi nyilatkozat módosítására, melyről a holnapon tájékoztatja a felhasználókat.

Az Üzemeltető a www.vadaszborze.hu weboldalon (továbbiakban honlap) hirdetési helyet biztosít vadászati eszközök, kiegészítők, kellékek, szolgáltatások, járművek, takarmányok stb. hirdetéséhez. A honlap szabályzata minden a holnapot meglátogató személyre kiterjed függetlenül attól, hogy eladó vagy vevői státuszban teszi azt.

A honlapot csak cselekvőképes magánszemélyek valamint egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok (cégjegyzésre jogosult képviselő(i) (továbbiakban felhasználók) használhatják. A felhasználók weboldalon folytatott tevékenységük során - beleértve a regisztráció, bejelentkezés, hirdetés feladása, honlap megnyitása, stb. funkciókat, - azaz a weboldal szolgáltatásainak használata során kötelezik magukat a valós és pontos adatok megadására. Az általános szerződési feltételeket (továbbiakban ASZF), az adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatot, megértették és magukkal szemben kötelező érvényűnek ismerik el.

A honlap fegyver és lőszer adás-vételére vonatkozó hirdetéseket is tartalmaz, amelyek kizárólag szakmai célú látogatóknak szólnak. Felhasználó a honlap kezdőoldalán felugró ablak Rendben gombjára kattintva kijelenti, hogy elmúlt 18 éves és szakmai célú látogató. 

A honlap látogatói, felhasználói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a honlap használata önkéntesen történik, az oldal bizonyos funkcióinak, szolgáltatásainak használatához szükséges személyes adatokat önként adják meg, továbbá a felhasználó megismerte és elfogadja a honlap Adatvédelmi nyilatkozatában valamint Felhasználási szabályzatában foglaltakat. A honlap adatkezelésnek alapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása. A fentiek alapján a felhasználó kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak kezeléséhez.

Abban az esetben, ha adott Felhasználó saját döntése által bármilyen személyes adatát nyilvánosságra hozza, akkor erre az esetre az Adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki.

Az üzemeltető a honlap látogatásából eredő esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállal!

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a vadaszborze.hu honlapon feladott, az ott megjelenő hirdetések tartalmának jogát átruházza, azaz engedélyezi a hirdetés szövegének és a hozzá tartozó képek (amennyiben vannak ilyenek) másolását és terjesztését.

 A felhasználók elfogadják és tudomásul veszik, hogy a honlapon megjelennek/megjelenthetnek olyan tartalommal bíró hirdetések melyek tárgyát, kizárólag hatósági engedéllyel birtokolhatják, valamint kereskedelmi tevékenységet, értékesítést, vásárlást is csak hatósági engedély birtokában végezhetnek.

A honlap használatához a felhasználónak el kell fogadnia a ÁSZF feltételeit, ennek hiányában nem veheti igénybe a honlap nyújtotta szolgáltatásokat.

 

II. Regisztráció

A vadaszborze.hu honlapon bizonyos funkcióinak használatához a felhasználónak regisztrálnia kell magát. A felhasználói regisztráció során, felhasználónevet valamint e-mail címet kell megadni, továbbá a rendszer védelmét szolgáló CAPTCHA-t sikeresen ki kell tölteni, majd utolsó lépésként, az „Új fiók létrehozása” gombra kattintva lehet véglegesíteni a folyamatot.

A fentiek sikeres elvégzését követően, a felhasználó az általa megadott e-mailcímre tájékoztatást kap a további teendőkről.

Kérjük a regisztrált felhasználókat, hogy első bejelentkezést követően adják meg általuk fontosnak vélt kapcsolattartási adataikat, jogi státuszukat (magánszemély vagy üzleti felhasználó), valamint gondoskodjanak az adatok naprakészen tartásáról. Az itt megadott kapcsolattartási adatok a későbbiekben a hirdetésekhez hozzákapcsolhatóak.  Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy kapcsolattartási adataikat biztonsági okokból itt adják meg!

 

III. Honlap használatának szabályai, működése

Az oldal bizonyos funkcióinak működéséhez Javascript engedélyezése szükséges a felhasználó által használt webböngészőben. Az oldal a népszerűbb webböngészőkkel használható. A honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget a rendszer zavartalan és hibamentes működéséért, ugyanakkor mindent elkövet a normál működés biztosítása érdekében. A honlapon a felhasználók által feladott hirdetések tartalmának ellenőrzését az üzemeltető fenntartja. Amennyiben szükséges, az üzemeltető a hirdetést jellegének megfelelően módosíthatja, módosíttathatja, felfüggesztheti, törölheti. A holnapon a felhasználók által feladott hirdetések törlésének és korlátozásának jogát a honlap üzemeltetője fenntartja, minden előzetes értesítés nélkül, abban az esetben, ha az a jó ízlést vagy jogszabályt sért, tiltott reklámot vagy az oldalba nem illeszkedő információkat tartalmaz, nem felel meg jelen ÁSZF rendelkezéseinek. A honlap üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a hirdetésekben elhelyezett külső adatok tartalmáért és azok megjelenítéséért (linkek, más weboldalak stb). A hirdetések tartalmáért, annak valódiságáért az üzemeltető felelősséget nem vállal, mindennemű felelősség a felhasználót terheli. A honlapon feladott hirdetések esetén egy hirdetés csak egy terméket tartalmazhat, ez alól kivételt képez az olyan termék, amelyet a hozzá kapcsolódó termékkel kíván értékesíteni a felhasználó ( pl. fegyver szerelékkel és távcsővel).

 

IV.1. Felhasználók

A honlap használata során alapvetően megkülönböztetünk magánszemélyeket és üzleti felhasználókat. Üzleti felhasználónak tekintünk minden olyan felhasználót akinek hirdetése gazdasági tevékenységre utaló tartalommal bír. Magánszemély felhasználó által feladott hirdetés nem tartalmazhat üzleti tevékenységre utaló tartalmat. Ellenkező esetben üzleti felhasználónak minősül a hirdető.

 

IV.2. Hirdetés feladása

A hirdetés feladása során kérjük a felhasználókat a lehető legpontosabb és legszéleskörűbb adatok megadására. Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a hirdetés "Leírás" szekcióban valamint a feltöltött képeken nem biztonságos kapcsolattartási adatok megadása. Amennyiben Felhasználó a "Leírás" szekcióban  is feltünteti az árat annak egyeznie kell az "ár" mezőben megadott értékkel. A leírás részben van lehetősége maximum 1000 karakterben összefoglalnia az értékesítés tárgyával kapcsolatos tudnivalókat.

A honlapon a felhasználók díjmentesen tehetnek közzé hirdetést, ami 90 napig aktív. Amennyiben a felhasználó él a hirdetés felfüggesztésének lehetőségével, akkor a felfüggesztés időtartamával (felfüggesztett napok száma) hosszabbodik újraaktíválást követően a hirdetés.

 

V. Egyéb rendelkezések

Jelen ÁSZF-re valamint a nem szabályozott kérdésekben a PTK és hatályos jogszabályok az irányadók. A felek a felmerülő vitáikat egyeztető tárgyalások útján rendezik. Per esetére a pertárgy értékétől függően a Székesfehérvári Járásbíróság illetékességét kötik ki. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. szerződésekre vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni, a kialakult bírói gyakorlat figyelembevételével.

A holnap az üzemeltető szellemi tulajdonát képezi,  és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos, kivéve 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseit.

Egyedi médiahirdetésekkel kapcsolatban (banner, logo, stb)  kérjük vegyék fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

Jelen ÁSZF érvényes: 2017.07.06-tól