Kutyakiképző nyakörv!

Kutyakiképző nyakörv!
50.000 Ft
Vadászkutyák / Kutyafelszerelés
2022-11-16 19:34 |
Nepperszakesz - Üzleti hirdető
HUN, Győr-Moson-Sopron megye
Kínál
Hirdetésazonosító: 
1668626582
Állapot: 
új
Felszereléstípus: 
elektromos nyakörv
1.(4 kiképzési mód és 2 csatorna) Ennek a terméknek két csatornája van. Ez a kutyakiképző nyakörv négy képzési móddal rendelkezik: sípolás, vibráció (1-8. szint) átmeneti sokk és folyamatos sokk (1-8. szint). Van kutyájának rossz szokása? Ezzel a kutyakiképző nyakörvvel taníthatod a kutyák rossz szokásait. 2.【Kutya Nyakörv távműködtetéshez A nagy távolság 2 km. Kutyáját az udvarban,kertben vagy a szabadban a vízpart mellett idomíthatja. Az egyedi tervezésű terepszínű megjelenés, valamint az ergonomikus és kényelmes tapintás tartalmasabbá teszi az edzést. Szilikon érintkezőpontok a kutya bőrének védelmére. 3.(IP67 por- és vízálló technológia) Szeret a kutyája a vízben játszani? Ez a kutyakiképző por- és vízálló, és egy órán át 3,2 m mélységben is működik .Két állítható nyakörvvel, egy TPU nyakörv és egy nylon nyakörv, amelyet 10-100kg súlyú kutyák használhatnak. 4.Billentyűzetzár csökkenti a véletlen áramütést. A távirányító használható billentyűzetzárként, és a gomb kikapcsolt állapotban érvénytelen, ami megakadályozhatja, hogy a véletlen érintés megsértse a kutyáját. A töltő 2 az 1-ben A töltőkábel egyszerre tudja tölteni az adót és a vevőt, és az akkumulátor élettartama hosszú. Ha a LED jelzőfény gyorsan pirosan villog, ez emlékezteti, hogy tölteni kell. Ha szeretne rendelni, a megadott számon megteheti. Ár:50000ft +3000ft Futárköltsége
+ plusz (3 és 6) , még 5963 70/6 . Továbbá 31 (hozzá kell még tenni) 3333
nepperszakesz [at] gmail.com
Facebook szöveg: 

Vadászkutyák / Kutyafelszerelés / Kínál / elektromos nyakörv / új / 1.(4 kiképzési mód és 2 csatorna)
Ennek a terméknek két csatornája van.
Ez a kutyakiképző nyakörv négy képzési móddal rendelkezik: sípolás, vibráció (1-8. szint)
átmeneti sokk és folyamatos sokk (1-8. szint).
Van kutyájának rossz szokása? Ezzel a kutyakiképző nyakörvvel taníthatod a kutyák rossz szokásait.

2.【Kutya Nyakörv távműködtetéshez
A nagy távolság 2 km.
Kutyáját az udvarban,kertben vagy a szabadban a vízpart mellett idomíthatja.
Az egyedi tervezésű terepszínű megjelenés, valamint az ergonomikus és kényelmes tapintás tartalmasabbá teszi az edzést.
Szilikon érintkezőpontok a kutya bőrének védelmére.

3.(IP67 por- és vízálló technológia)
Szeret a kutyája a vízben játszani? Ez a kutyakiképző por- és vízálló, és egy órán át 3,2 m mélységben is működik .Két állítható nyakörvvel, egy TPU nyakörv és egy nylon nyakörv, amelyet 10-100kg súlyú kutyák használhatnak.

4.Billentyűzetzár csökkenti a véletlen áramütést. A távirányító használható billentyűzetzárként, és a gomb kikapcsolt állapotban érvénytelen, ami megakadályozhatja, hogy a véletlen érintés megsértse a kutyáját. A töltő 2 az 1-ben A töltőkábel egyszerre tudja tölteni az adót és a vevőt, és az akkumulátor élettartama hosszú. Ha a LED jelzőfény gyorsan pirosan villog, ez emlékezteti, hogy tölteni kell.

Ha szeretne rendelni, a megadott számon megteheti.
Ár:50000ft +3000ft Futárköltsége
/