Steyer Mannlicher Luxus 7mm Rem Mag - Eladó Steyer Mannlicher lőfegyver

Steyer Mannlicher Luxus 7mm Rem Mag - Eladó Steyer Mannlicher lőfegyver
800.000 Ft
Fegyverek / Golyós fegyverek
2023-03-27 18:04 |
bence9906 - Magánszemély
HUN, Vas megye
Kínál
Hirdetésazonosító: 
1679936046
Gyártó: 
Steyer Mannlicher
Típus: 
Luxus
Kaliber: 
7mm Rem Mag
Csőelrendezés: 
egycsövű (merev)
Csőhossz: 
-
Jobb- vagy balkezes: 
jobbkezes
Állapot: 
megkímélt
Gyártási év: 
-
Érvényes műszaki: 
igen
Tár típusa: 
kivehető táras
Csőhossz: 
-
Érvényes műszakival rendelkezik: 
-
Tisztelt Vadásztársak! Eladásra kínálok egy Steyr Mannlicher Luxus típusú 7mm Rem Mag. kaliberű golyós lőfegyvert. A fegyver szép műszaki állapotnak örvend, valamint 2031-ig érvényes műszagi engedéllyel rendelkezik. A fegyverről érdemes tudni, hogy oldható szerelékkel valamint 30-as tubussal van szerelve. A fegyverhez adok egy 3-12x56 -os céltávcsövet azonban ez nem árképző. A fegyver kivehető egyenes tárral rendelkezik valamint van +1 tár hozzá, ami hajtáson rendkívül nagy segítség tud lenni. Lőszert adok a fegyverhez nagyjából 4 és fél dobozzal, így a leendő tulajdonosnak egy darabig azt nem kell vásárolnia. A fegyverre kacsalámpa is szerelhető, az ehhez szükséges átalakításon átesett a tus a képeken látható módon. Bármilyen kérdés esetén keressenek bizalommal E-mailben, vagy a megadott telefonszámon. Kalappal!
+ plusz (3 és 6) , még 5963 30/7 . Továbbá 73 (hozzá kell még tenni) 2610
bence9906 [at] gmail.com
Facebook szöveg: 

Fegyverek / Golyós fegyverek / Kínál / Steyer Mannlicher / Luxus / 7mm Rem Mag / egycsövű (merev) / / kivehető táras / jobbkezes / megkímélt / / Érvényes műszakival rendelkezik / Tisztelt Vadásztársak!
Eladásra kínálok egy Steyr Mannlicher Luxus típusú 7mm Rem Mag. kaliberű golyós lőfegyvert. A fegyver szép műszaki állapotnak örvend, valamint 2031-ig érvényes műszagi engedéllyel rendelkezik. A fegyverről érdemes tudni, hogy oldható szerelékkel valamint 30-as tubussal van szerelve. A fegyverhez adok egy 3-12x56 -os céltávcsövet azonban ez nem árképző. A fegyver kivehető egyenes tárral rendelkezik valamint van +1 tár hozzá, ami hajtáson rendkívül nagy segítség tud lenni. Lőszert adok a fegyverhez nagyjából 4 és fél dobozzal, így a leendő tulajdonosnak egy darabig azt nem kell vásárolnia. A fegyverre kacsalámpa is szerelhető, az ehhez szükséges átalakításon átesett a tus a képeken látható módon.
Bármilyen kérdés esetén keressenek bizalommal E-mailben, vagy a megadott telefonszámon. Kalappal! /